Om Labex

LABEX, ett familjeföretag, en samarbetspartner som erbjuder långsiktighet och trygghet till våra kunder inom healthcare och life science.

Vår viktigaste resurs är vår personal, där många valt att arbeta med oss i både tjugo och trettio år. Det är med denna erfarenhet som vi bygger långa relationer, inte bara med personal, utan även med leverantörer och kunder. Idag kan vi erbjuda ett brett utbud av innovativa produkter och tjänster till våra kunder inom Healthcare. Vi har även en serie av noga utvalda nischprodukter till våra Life Science kunder. Vi tar ansvar och engagerar oss i det vi gör, vi strävar alltid efter att genom vårt engagemang och vår ärlighet, skapa ett stort förtroende i våra relationer till både kunder och leverantörer.

Vi tar kvalitet och kunskap på största allvar, och med vårt ISO certifierade kvalitetsarbete säkerställs att vi håller det vi lovar. Att vi under 50 år har lyckats utveckla och bibehålla vår starka position på en utmanande och ständigt föränderlig marknad tackar vi medarbetare, kunder och leverantörer för. Det är i samspelet som vi har hittat produkter och tjänster som har fört oss till där vi är idag.

Våra kärnvärden definierar vår företagskultur, (det vi tror på och tycker är viktigt.) Vi är proaktiva, pålitliga, engagerade och kompetenta.

CERTIFIKAT

ISO 9001 ISO 14001

    Nyhetsbrev

    Vill du ta del av spännande nyheter och forskning? Registrera dig till vårt nyhetsbrev.