Produkter

Tillbaka

Claire Pro

NY STANDARD FÖR SÄKERHET OCH DESIGN

Claire pro sätter en helt ny standard för säkerhetsbänkar genom en unik kombination av komponenter, funktioner, prestanda, säkerhet och design.

Claire pro erbjuder det bredaste spektrumet av alternativ och kundspecifika (unika) konstruktioner som öppnar för obegränsade möjligheter till specialtillämpningar.

 

Beskrivning

Claire pro – I korthet

 

Skyddssköld
Den flerfaldigt prisbelönta ”Shield Design” vittnar om en högkvalitativ design som kombinerar innovation med form och funktion.
Pekskärm
Intuitivt handhavande och användarvänlig menynavigering.
 

Innovativ LED-ljusteknik
LED belysning av arbetsutrymmet samt unika LED belysta fönsterkanter som visualiserar drifttillståndet, larm och garantera högsta säkerhet.

 

Rörelse-mätningssystem
Det unika detektionssystemet för personers rörelser och resulterande luftturbulens nära arbetsöppningen skapar tydliga varningar och ökar säkerhetsmedvetenheten hos laboratoriepersonalen.

 

Ergonomi
Särskilt tysta, ljusa driftsförhållanden, individuellt justerbar arbetshöjd och optimalt benutrymme, även för 3-filter skåp på grund av den särskilt kompakta utformningen av det första huvudfiltret.

 

GrönTec
Innovativ teknik och Auto On-Off-funktion minskar driftskostnaderna med upp till 84 %.

 

Skräddarsydda
Med hjälp av egen forskning, utveckling och konstruktion kan vi genomföra individuella kundanpassade krav. Alternativ eller kundspecifika konstruktioner- Claire pro säkerhetsskåp ger gränslösa möjligheter.

 

Filterteknik
Nya HEPA-kassettfilter för ännu lägre ljudnivåer och energiförbrukning.

KvalitetFlerfaldigt prisbelönt produktdesign i kriterierna: grad av innovation, säkerhet, hållbarhet, estetik och implementering.

 

Dokumentation

Video

Se även: